Βάλτε χρώμα στη ζωή σας ...

To house-painting.gr έχει σκοπό να σας προσφέρει μια σειρά από γρήγορες και εύκολες συμβουλές έτσι ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα κατά τον ελαιοχρωματισμό της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Οι τοίχοι του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι οι επιφάνειες που σας περιβάλλουν και τις έχετε μπροστά σας τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ένα καλό, οπτικό αποτέλεσμα θα βελτιώσει το χώρο σας και θα δώσει ποιότητα στην καθημερινότητά σας.

Home Βάψιμο Σπιτιού
Βαψιμο Σπιτιου


wooden hotel in arahova

Αν ψάχνετε συνεργείο για το βάψιμο του σπιτιού σας, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε δύο εξαιρετικούς επαγγελματιίες που μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις δουλειές που έχουν αναλάβει. Αν έχετε κουραστεί από τους μπογιατζήδες που μαθαίνουν να βάφουν στους τοίχους σας και τους τεχνίτες που εμφανίζονται μόνο κατά την οικονομική διαπραγμάτευση και αναθέτουν σε ανειδίκευτους βοηθούς την εργασία, αν έχετε βαρεθεί τους "μάστορες" που αφήνουν το χώρο σας σε κακά χάλια και σε κάθε εμφανές πρόβλημα απαντούν "έτσι είναι αυτά", μπορείτε να εμπιστευθείτε το βάψιμο του σπιτιού σας σε δύο ανθρώπους που δε λειτουργούν με προχειρότητα και δεν είναι "αλεξιπτωτιστές" σε αυτό το χώρο.

 

Είναι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές με πείρα πολλών δεκαετιών, με αγάπη και αληθινό μεράκι για τη δουλειά τους και με την ανάγκη να μη διαψεύσουν τις πιο υψηλές προσδοκίες για το χρωματισμό των χώρων σας.

 

 

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να ζητήσετε τη γνώμη τους τόσο για τα υλικά, όσο και για τις τεχνοτροπίες και τις τεχνικές βαψίματος που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο σπίτι, το γραφείο, ή το κατάστημά σας. Θα χαρούν να μοιραστούν τις γνώσεις και την πείρα τους μαζί σας και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ωστέ να είστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα και να το απολαμβάνετε για χρόνια.

 

Κωνσταντίνος Γλυνός (Τηλ: 6944426405)

Γεώργιος Γλυνός (Τηλ: 6972531141)

 

 

βαψιμο σπιτιων βαψιμο σπιτιου ελαιοχρωματισμοι κατοικιων