Βάλτε χρώμα στη ζωή σας ...

To house-painting.gr έχει σκοπό να σας προσφέρει μια σειρά από γρήγορες και εύκολες συμβουλές έτσι ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα κατά τον ελαιοχρωματισμό της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Οι τοίχοι του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι οι επιφάνειες που σας περιβάλλουν και τις έχετε μπροστά σας τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ένα καλό, οπτικό αποτέλεσμα θα βελτιώσει το χώρο σας και θα δώσει ποιότητα στην καθημερινότητά σας.

Home Τεχνοτροπίες στο τζάκι
Τεχνοτροπίες στο τζάκι


Ένα από τα σημεία του σπιτιού που εφαρμόζονται πολύ συχνά τεχνοτροπίες βαψίματος, είναι ο χώρος γύρω από το τζάκι. Επειδή το τζάκι αποτελεί συνήθως σημείο αναφοράς μέσα σε ένα δωμάτιο, οι επιφάνειες που το περιβάλλουν καθορίζουν αντίστοιχα και την ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος αυτός. Αν λοιπόν διαθέτετε τζάκι στο χώρο σας και θέλετε να αλλάξετε την εικόνα και την αισθητική του δωματίου στο οποίο βρίσκεται, η εφαρμογή μιας τεχνοτροπίας βαψίματος, μπορεί να σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να αναδείξει την εστία σας.

Για παράδειγμα σε έναν χώρο που έχει industrial ύφος, θα μπορούσατε κάλλιστα να δοκιμάσετε τεχνοτροπίες που θα αποδώσουν στην επιφάνεια που περιβάλει το τζάκι υφή σκουριάς ή υφή τσιμέντου.

Σε πιο κλασσικούς χώρους, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την όψη πέτρας, μαρμάρου, ή γρανίτη στο πλαίσιο της εστίας σας, επιλέγοντας μάλιστα την απόχρωση και τον τόνο που ταιριάζει και δένει με την αισθητική του υπόλοιπου χώρου.

Φυσικά πρέπει να συνυπολογίσετε στην τεχνική βαψίματος που θα εφαρμόσετε, το είδος του τζακιού που διαθέτετε. Οι κατηγορίες των τζακιών είναι αρκετές, κάθε τζάκι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και σύμφωνα με αυτά θα πρέπει να το χειριστείτε. Είναι δηλαδή λογικό να αντιμετωπιστούν διαφορετικά κλασσικά τζάκια με πυρότουβλο από μεταλλικά τζάκια ή τζάκια καλοριφέρ.

  

τεχνοτροπιες τζακιου τεχνοτροπια μαρμαρου τζακι τζακι τεχνοτροπια τσιμεντου