Βάλτε χρώμα στη ζωή σας ...

To house-painting.gr έχει σκοπό να σας προσφέρει μια σειρά από γρήγορες και εύκολες συμβουλές έτσι ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα κατά τον ελαιοχρωματισμό της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Οι τοίχοι του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι οι επιφάνειες που σας περιβάλλουν και τις έχετε μπροστά σας τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ένα καλό, οπτικό αποτέλεσμα θα βελτιώσει το χώρο σας και θα δώσει ποιότητα στην καθημερινότητά σας.

Home Η επιλογή υλικών
Η επιλογή των υλικών

oil paints
Πέρα από την επιλογή χρωμάτων και αποχρώσεων θα χρειαστεί να επιλέξετε και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το βάψιμο του σπιτιού ή του γραφείου σας. Στην Ελληνική αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα (τόσο εγχώρια όσο και εισαγόμενα) που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση. Οι σύγχρονες εταιρείες παραγωγής χρωμάτων άλλωστε, έχουν φροντίσει να μας δώσουν μια τέτοια πληθώρα επιλογών που κανένας δε θα μείνει απογοητευμένος. Μπορείτε να βρείτε χρώματα φθηνά και ακριβά, πλαστικά, ακρυλικά ή λαδιού, μπογιές υδατοδιαλυτές ή νεφτιού, γυαλιστερές, σατινέ και ματ, οικολογικές αλλά και αντιαλλεργικές. Για να κάνετε την επιλογή σας, είναι βεβαίως σκόπιμο να έχετε θέσει κάποιες βασικές προτεραιότητες και να ξέρετε σε ποιές πτυχές δίνετε μεγαλύτερο βάρος.

 

Δε θα ήταν σκόπιμο χωρίς να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας να σας προτείνουμε υλικά και χρώματα που εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε. Θα σας δώσουμε όμως οργανωμένες, τις διαδικτυακές διευθύνσεις επώνυμων εταιρειών παραγωγής χρωμάτων και βερνικιών ώστε με μια σύντομη βόλτα online να πάρετε μια πρώτη εικόνα από την αγορά και να επιλέξετε τις σειρές των προϊόντων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

 

•  ΒΙΒΕΧΡΩΜ Ελληνική εταιρεία χρωμάτων που ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο AKZO NOBEL.

•  BERLING ABEE Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων με παραγωγική μονάδα στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

•  VECHRO Α.Ε. Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων με μια ευρεία γκάμα οικολογικών χρωμάτων.

•  ΧΡΩΤΕΧ Ελληνική εταιρεία χρωμάτων με εργοστάσια παραγωγής στον Ασπρόπυργο Αττικής και στον Βόλο.

•  ER-LAC Ελληνική εταιρεία παραγωγής βερνικιών και χρωμάτων.

•  KRAFT PAINTS Εταιρεία παραγωγής χρωμάτων που ανήκει στον όμιλο Druckfarben.